Chokladbollar med gojibär

10 januari 2011 at 23:01 1 kommentar

Efter en jul- och nyårshelg med lite för mycket av det goda är det dags att styra upp vanorna. De här bollarna innehåller bara ingredienser som vår kropp tycker om. De har en stark chokladsmak och en syrlig eftersmak från goji- och tranbär. Det är en speciell smak och de går säkert inte hem hos alla, men här – i vårt lilla hem – blir de inte långvariga.

Chokladbollar med gojibär cirka 30-40 stycken

2 dl naturella cashewnötter
0,5 dl torkade gojibär
1 msk torkade tranbär
4 dadlar, urkärnade
1-1,5 msk kakao
0,5 msk kallt vatten

Mixa alla ingredienser i en matberedare. Rulla till små bollar. Om du vill piffa till bollarna kan du rulla dem i kakao eller kokos. Förvara i kylskåp.

Annonser

Entry filed under: Raw food. Tags: .

Ströbröd Prinsesstårta med hallonsylt

1 kommentar


Kategorier

Citronbiskvier

Arkiv


%d bloggare gillar detta: