Brownien som mättade tjugo

30 maj 2011 at 20:31

Här har vi brownien som blev studiefika i fredags, frukost i lördags, morsdagsfika i söndags och eftermiddagspepp idag. Fyra dagar och ett tjugotal sötsugna tog det innan kakan äntligen var uppäten… På ett halverat recept! Men vad annat kan man förvänta sig efter att ha stoppat 400 gram choklad och några nävar valnötter i kakan och serverat den med vispad grädde?

Det är sällan jag bakar en kaka två gånger, men om jag skulle baka den här igen så kommer jag att minska mängden sirap i fudgen, så att den blir mindre söt. Men inte för att kakan inte var god – för det var den – utan för att allt gott kan bli lite godare.

Receptet kommer från Leila Lindholm och hittas på recept.nu.

Annonser

Entry filed under: Mjuka kakor.

Sugar cookies Rabarber med crumble


Kategorier

Citronbiskvier

Arkiv


%d bloggare gillar detta: