Prinsesspinne

6 juni 2011 at 18:38 1 kommentar

Jag har inte suttit still många minuter i sträck idag. Ena stunden har jag skrivit på min tenta, andra stunden har jag gjort vaniljsås, vispat grädde och kavlat marsipan. Någonstans i förvirringen mellan hur en prinsesstårta egentligen ska se ut och tentaskrivandet gick det… tokigt. Helt plötsligt fann jag mig själv med en prinsesspinne i handen. Oväntat. Och fruktansvärt gott.

Recept på vaniljsås och tårtbotten kommer inom kort, så tills vidare kan jag berätta hur det hela gick till. Det är egentligen väldigt enkelt: Arbeta samma lite tårtbotten och vaniljsås och forma till små bollar. Kavla ut marsipanen och rulla in de små bollarna i den. Sätt en pinne i bollen och toppa med vispad grädde och hallonsylt.

Allt blir godare på pinne!

Entry filed under: På pinne.

Rabarber med crumble Rabarbersaft

1 kommentar

  • 1. Anna  |  11 juni 2011 kl. 21:21

    Tack för din kommentar =)
    dina prinsesspinnar va ju otroligt charmiga, likaså har jag spanat på dina dammsugarpinnar tidigare, gudomliga!
    Och du tar väldigt vackra och mumsiga bilder! *gillar*


Kategorier

Citronbiskvier

Arkiv