Chokladklubbor

9 september 2011 at 16:07 2 kommentarer

Choklad, lite dekoration och ett par pinnar – det är allt du behöver för att göra finfina chokladklubbor. Enklare än såhär blir det inte!

Gör såhär:

Smält choklad. Fördela (nästan all) den smälta chokladen på bakplåtspapper, i lagom stora portioner. Lägg en pinne i varje portion choklad och fyll på med ytterligare lite choklad så att pinnen täcks. Nu har du kommit till det roligaste – att dekorera… Dekorera klubborna med det du har hemma. Jag gick vild på allt som passar till mörk choklad. Det blev olika typer av strössel, hackade nötter, solroskärnor, puffad quinoa och vit choklad. När klubborna är färdigdekorerade låter du dem stelna i kylskåp.

Att dekorera med vit choklad är bland det svåraste jag vet. Kanske är det för att den vita choklad som min lokala matbutik erbjuder har dålig kvalitet, kanske är det bara jag, men det blir klumpigt och svårjobbat. Och för er som inte tror mig presenterar jag följande bevismaterial. Ser ni vad det står?

Nästa gång det ska anordnas fest med bordsplacering kanske det blir chokladnamnskyltar?

Annonser

Entry filed under: Godis, På pinne.

Oreoklubbor Fläderblomssaft

2 kommentarer

  • 1. Kim  |  14 september 2011 kl. 18:53

    Vilken grym idé!
    Såklart jag ser vad det står, KÄRLEK! ….eller?

    Tack för peppet till Årets Hemmakock 🙂

    • 2. Caroline  |  14 september 2011 kl. 23:11

      Ja, klart att det står kärlek!


Kategorier

Citronbiskvier

Arkiv


%d bloggare gillar detta: