Om bloggen

I slutet av september 2009 bestämde jag mig för att lägga in syltade gröna tomater. Det var första gången jag gav mig på mormors gamla klassiker men resultatet blev riktigt bra, med en bitsk och god syrlighet. Nu är det snart dags att upprepa proceduren med årets skörd. Problemet är bara det att jag aldrig hittade mormors recept utan istället komponerade ihop ett eget – som jag så klart aldrig skrev ner… Så syftet med den här bloggen blir att samla alla mina favoritrecept på ett och samma ställe så att jag vet var jag har dem när det är dags att lägga in gröna tomater, baka chokladkakor eller skorpor nästa gång.

Namnet My little bakery är egentligen missvisande. Här ryms mer än goda bakverk. En och annan maträtt, bröd och olika typer av tillbehör får också plats. Dessutom tar jag tillfället i akt och visar de fina, gamla kaffekoppar som trängs på mina hyllor.

Bilderna på bloggen

Alla bilder du hittar här på bloggen har jag tagit. Om du vill använda en bild på din egen blogg är det helt okej, men jag ber att du 1) hör av dig till caroline[at]mylittlebakery.se och berättar att du tänker använda bilden och 2) skriver på din blogg var bilden kommer ifrån.

/Caroline

Lämna en kommentar

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed